• Κων. Καραμανλή 6
  • dolcevitadance@yahoo.gr
  • 2310 77 3000


Σας αρέσει ο χορός; Κάντε το πρώτο σας μάθημα ΔΩΡΕΑΝ

Τμήματα χορού ενηλίκων


Latin χοροί

Latin χοροί

Χωρίς αμφιβολία οι πιο συναρπαστικοί ρυθμοί στον κόσμο έρχονται από χώρες της Λατινικής Αμερικής και η πλειοψηφία αυτών προέρχονται από την Αφρική. Πολλοί εξωτικοί χοροί έχουν αναπτυχθεί για να ερμηνεύσουν την ενθουσιώδη και συναρπαστική μουσική που βασίζεται στους ρυθμούς αυτούς.


Οι βασικοί/αγωνιστικοί χοροί είναι οι
Rumba, Samba, PasoDoble, Chachacha και Jive


δείτε περισσότερα

Fitness dance

Fitness dance

Συνδυάζει ίσως τα περισσότερα είδη χορού, με αεροβικές γυμναστικές ασκήσεις, σε έντονους ρυθμούς. Σε αντίθεση με τα άλλα είδη αυτό έχει ως σκοπό την εκγύμναση του σώματος με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο..χορεύοντας!

Προσφορά

Κάντε εγγραφή στο πρόγραμμα fitness dance μόνο με
25€/μήνα για 3 φορές την εβδομάδα


δείτε περισσότερα

Ευρωπαϊκοί χοροί

Ευρωπαϊκοί χοροί

Οι Ευρωπαϊκοί χοροί έχουν αριστοκρατική καταγωγή και παρουσιάζονται σε μεγάλες αίθουσες χορού. Παρά τις διαφορές τους, έχουν ένα κοινό, την κλειστή στάση σώματος με πέντε σημεία επαφής καθώς εκτελούνται όλες οι φιγούρες.


Οι βασικοί/αγωνιστικοί χοροί είναι οι
Walz, Quickstep, Tango, Foxtrot και Viennese Waltz


δείτε περισσότεραArgentine Tango

Argentine Tango

Το ταγκό ως χορός γεννήθηκε προς το τέλος του 19ου αιώνα στις λαϊκές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο και προήλθε από συνένωση Ευρωπαϊκών, Νοτιοαμερικανικών και Αφρικανικών στοιχείων. Το ενδιαφέρον για το ταγκό συνεχίζεται αμείωτο μέχρι σήμερα.


δείτε περισσότερα

Burlesque

Burlesque

Είναι ένα show κατά το οποίο οι performers -συνήθως γυναίκες- χορεύουν φορώντας πολύχρωμα ρούχα, σε ρυθμούς jazz εμπνευσμένους από τις δεκαετίες 20’ και 40’. Όταν εμφανίστηκε το είδος αυτό, είχε την έννοια της διακωμώδησης στην σκηνή. Σήμερα το Burlesqueφέρει έννοιες πιο θηλυκές.


δείτε περισσότερα

Ελληνικοί  χοροί

Ελληνικοί χοροί

Η ιστορία των Ελληνικών χορών ξεκινά από τα αρχαία χρόνια ακόμα, απόδειξη αυτού οι χορευτικές αναπαραστάσεις σε αγγεία. Ο πιο γνωστός χορός είναι ο Συρτός ο οποίος χορεύεται σε όλη την Ελλάδα με διαφορετική ονομασία, η κυρίαρχη αυτών είναι «Καλαματιανός».


δείτε περισσότεραΣας αρέσει ο χορός; Κάντε το πρώτο σας μάθημα ΔΩΡΕΑΝ