• Κων. Καραμανλή 6
  • dolcevitadance@yahoo.gr
  • 2310 77 3000

Μουσικοκινητική για βρέφη

Το πρόγραμμα μουσικοκινητικής με ενήλικα συνοδό, είναι μία μέθοδος η οποία αυξάνει την αίσθηση της ασφάλειας στα παιδιά, με αποτέλεσμα να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.

Ευρωπαϊκοί χοροί

Οι Ευρωπαϊκοί χοροί έχουν αριστοκρατική καταγωγή και παρουσιάζονται σε μεγάλες αίθουσες χορού. Παρά τις διαφορές τους, έχουν ένα κοινό, την κλειστή στάση σώματος με πέντε σημεία επαφής καθώς εκτελούνται όλες οι φιγούρες.

Μουσικοκινητική

Για να ξεκινήσει κανείς μπαλέτο πρέπει πρώτα να θέσει καλές βάσεις. Αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί η μουσικοκινητική.

Fitness Dance

Συνδυάζει ίσως τα περισσότερα είδη χορού, με αεροβικές γυμναστικές ασκήσεις, σε έντονους ρυθμούς. Σε αντίθεση με τα άλλα είδη αυτό έχει ως σκοπό την εκγύμναση του σώματος με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο..χορεύοντας!

Argentine Tango

Το ταγκό ως χορός γεννήθηκε προς το τέλος του 19ου αιώνα στις λαϊκές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο και προήλθε από συνένωση Ευρωπαϊκών, Νοτιοαμερικανικών και Αφρικανικών στοιχείων.

Burlesque

Είναι ένα show κατά το οποίο οι performers -συνήθως γυναίκες- χορεύουν φορώντας πολύχρωμα ρούχα, σε ρυθμούς jazz εμπνευσμένους από τις δεκαετίες 20’ και 40’.

Ελληνικοί χοροί

Η ιστορία των Ελληνικών χορών ξεκινά από τα αρχαία χρόνια ακόμα, απόδειξη αυτού οι χορευτικές αναπαραστάσεις σε αγγεία.

Latin χοροί

Χωρίς αμφιβολία οι πιο συναρπαστικοί ρυθμοί στον κόσμο έρχονται από χώρες της Λατινικής Αμερικής και η πλειοψηφία αυτών προέρχονται από την Αφρική.