• Κων. Καραμανλή 6
 • dolcevitadance@yahoo.gr
 • 2310 77 3000Σας αρέσει ο χορός; Κάντε το πρώτο σας μάθημα ΔΩΡΕΑΝLatin χοροί

Latin χοροί

Χωρίς αμφιβολία οι πιο συναρπαστικοί ρυθμοί στον κόσμο έρχονται από χώρες της Λατινικής Αμερικής και η πλειοψηφία αυτών προέρχονται από την Αφρική.

Πολλοί εξωτικοί χοροί έχουν αναπτυχθεί για να ερμηνεύσουν την ενθουσιώδη και συναρπαστική μουσική που βασίζεται στους ρυθμούς αυτούς.

Οι Latin χοροί διδάσκονται σε επίπεδο

Παιδικό

Ενηλίκων

Αγωνιστικό

ΕπαγγελματικόLatin χοροί

Όσα πρέπει να γνωρίζετεΟι βασικοί Latin χοροί είναι οι

Rumba

Χώρα προέλευσης-Κούβα

Ήταν πολύ δημοφιλής στα μέσα του 1800,ωστόσο εξελίχθηκε κατά την διάρκεια του 1830.
Chachacha

Χώρα προέλευσης-Κούβα

Βασίστηκε στο ρυθμό που παρουσιάστηκε μέσα από τον χορό Danzon (επίσημος χορός της Κούβας) και τον EnricoJorrin(διάσημος τραγουδιστής τις δεκαετίες 1950’/1960’.
Samba

Χώρα προέλευσης-Βραζιλία

Βασισμένη στους χορού Baion,Maxixeκαι Choro. Η Βραζιλιάνικη εκδοχή του χορού Maxixe έγινε γνωστή στις Η.Π.Α. από τους Ireneκαι VernorCastle περίπου το 1914
Jive

Χώρα προέλευσης Η.Π.Α.

Έγινε γνωστός χορός στις αρχές της δεκαετίας του 1930’ από Αφρό-αμερικάνους και πιο συγκεκριμένα από τον Cab Callowayτο 1934.
PasoDoble

Χώρα προέλευσης-Ισπανία

Αναπτύχθηκε στην Γαλλία περίπου το 1916. Η χορογραφία του χορού αυτού αναπαριστά την ιστορία των ‘’Ταυρομαχιών’’. Επίσης κινήσεις των χορευτών βασίζονται στο Φλαμένκο από όπου και προέρχονται.


Επίσης διδάσκονται και οι εξής latin χοροί: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κων. Καραμανλή 6 (Κορδελιό)

2310 77 3000

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Δειτε επισης

 • Μουσικοκινητική για βρέφη

  Το πρόγραμμα μουσικοκινητικής με ενήλικα συνοδό, είναι μία μέθοδος η οποία αυξάνει την αίσθηση της ασφάλειας στα παιδιά, με αποτέλεσμα να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.

  δείτε περισσότερα...
 • Ευρωπαϊκοί χοροί

  Οι Ευρωπαϊκοί χοροί έχουν αριστοκρατική καταγωγή και παρουσιάζονται σε μεγάλες αίθουσες χορού. Παρά τις διαφορές τους, έχουν ένα κοινό, την κλειστή στάση σώματος με πέντε σημεία επαφής καθώς εκτελούνται όλες οι φιγούρες.

  δείτε περισσότερα...
 • Μουσικοκινητική

  Για να ξεκινήσει κανείς μπαλέτο πρέπει πρώτα να θέσει καλές βάσεις. Αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί η μουσικοκινητική.

  δείτε περισσότερα...
 • Fitness Dance

  Συνδυάζει ίσως τα περισσότερα είδη χορού, με αεροβικές γυμναστικές ασκήσεις, σε έντονους ρυθμούς. Σε αντίθεση με τα άλλα είδη αυτό έχει ως σκοπό την εκγύμναση του σώματος με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο..χορεύοντας!

  δείτε περισσότερα...
 • Argentine Tango

  Το ταγκό ως χορός γεννήθηκε προς το τέλος του 19ου αιώνα στις λαϊκές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο και προήλθε από συνένωση Ευρωπαϊκών, Νοτιοαμερικανικών και Αφρικανικών στοιχείων.

  δείτε περισσότερα...
 • Burlesque

  Είναι ένα show κατά το οποίο οι performers -συνήθως γυναίκες- χορεύουν φορώντας πολύχρωμα ρούχα, σε ρυθμούς jazz εμπνευσμένους από τις δεκαετίες 20’ και 40’.

  δείτε περισσότερα...